Algemene voorwaarden

Op alle werkzaamheden, diensten en producten van vb&t Brandveiligheid is De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011, herzien juli 2013) van toepassing. De DNR 2011 beslaat de algemene voorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgevers en -nemers. Het is een evenwichtige en veel gebruikte regeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en opdrachtgevers. De DNR is een gezamenlijk initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en NLingenieurs. In samenhang met de DNR 2011 is nog een aantal andere documenten opgesteld, zoals de Standaardtaakbeschrijving (STB).

vb&t Groep

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Brandveiligheid helpen jou graag verder. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.