Directiewissel vb&t Brandveiligheid & Milieu

Met ingang van 1 april 2021 is Chris Vugts directeur van vb&t Brandveiligheid en Milieu te Eindhoven. Daarbij neemt hij de leiding van het bedrijf over van Jack van Schoonneveldt.

Overdracht dhr. Jack van Schoonneveldt

Sinds de start van het bedrijf in 2015 heeft dhr. Jack van Schoonneveldt zich met veel passie en ambitie ingezet voor vb&t Brandveiligheid & Milieu. Onder zijn leiding als technisch directeur is het bedrijf uitgegroeid van een 1-pitter tot een volwaardig adviesbureau op het gebied van brandveiligheid (en milieu). Een bedrijf waar de klant altijd centraal staat en voorzien wordt van hoogwaardig advies. Gedurende de jaren is het bedrijf gestaag gegroeid tot de huidige omvang. Daarbij heeft dhr. Van Schoonneveldt een team van adviseurs om zich heen verzameld dat past binnen zijn en onze visie van het bedrijf. Een visie waarin zoals gezegd gedegen advies en ontzorging van de klant centraal staan.

Vanuit de lange termijn gedachte is dhr. Van Schoonneveldt, tezamen met de directie van vb&t Groep geruime tijd bezig geweest met het zoeken naar iemand die, toen nog op termijn, de dagelijkse leiding van het bedrijf over zou kunnen nemen. Daarna zou hij zichzelf volop kunnen richten op enerzijds de projecten en anderzijds het delen van zijn kennis en ervaring binnen ons bedrijf. We hebben die opvolging gevonden in de persoon van dhr. Chris Vugts die reeds meer dan een jaar bij ons in dienst is. Aan hem de taak om het bedrijf met net zo veel passie en toewijding te leiden en verder uit te breiden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij klaar is voor deze functie.

Invulling nieuwe rol

Chris Vugts is sinds januari 2020 aangenomen als opvolgend directeur en werkzaam geweest als manager/adviseur binnen het team. In zijn nieuwe rol als directeur is hij verantwoordelijk voor de volledige operatie van vb&t Brandveiligheid en Milieu. Chris beschikt over ruim 12 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid en consultancy. Bij vb&t Brandveiligheid & Milieu zal hij de komende jaren de focus leggen op het verder professionaliseren, de kwaliteitsborging en de verdere groei van het bedrijf, alsmede het continueren van de onafhankelijke, deskundige en ontzorgende dienstverlening.

Een mooie uitdaging

Chris Vugts: “vb&t Brandveiligheid & Milieu is een mooi bedrijf met een fantastisch team en grote mate van expertise in de brandveiligheidssector. Ik kijk er erg naar uit om na mijn periode als manager/adviseur aan de slag te gaan als directeur.” De directie van de vb&t Groep en het gehele team wensen zowel Chris als Jack veel succes bij de start van deze nieuwe fase in ons bedrijf en vertrouwen erop de prettige samenwerking met alle klanten te continueren en waar mogelijk uit te breiden.