Een door ons geadviseerde sprinklerinstallatie heeft een autobrand weten te controleren!

Een door vb&t Brandveiligheid geadviseerde sprinklerinstallatie heeft een autobrand in een parkeergarage op Strijp-S in Eindhoven weten te controleren! En belangrijker: heeft erger voorkomen.

Op dinsdagochtend 23 maart 2021 rond 8 uur brak er brand uit in de parkeergarage van het Veemgebouw op Strijp S in Eindhoven. Een voertuig bleek vlam te hebben gevat en de sprinklerinstallatie heeft de brand met één sprinklerkop onder controle gehouden.

De brandweer was snel ter plekke en kon veilig de parkeergarage betreden en nablussen. Op foto’s is te zien dat de schade beperkt is. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Bron: https://sprinkler.nl/sprinklers-controleren-brand-parkeergarage-in-eindhoven/

De brand is in de media beperkt gebleven tot een ‘brand gerucht.’ Dit laat nogmaals zien wat de toegevoegde waarde is van een sprinklerinstallatie. Ben je op zoek naar advies op het gebied van brandveiligheid in parkeergarages? Wij houden ons dagelijks bezig met het oplossen van dit soort vraagstukken, om hier vervolgens het optimale resultaat uit te halen. Leg je vraagstuk gerust bij ons neer!