Het nieuwe vb&t Brandveiligheid: Nieuwe aanvoerders, bekende gezichten en uitbreiding van expertise

Nadat Arthur Botman en Sander Scheepers in 2019 de directietaken binnen vb&t Projectmanagement hebben overgenomen, stappen beide heren nu ook in het bedrijf vb&t Brandveiligheid. Met dezelfde bevlogenheid willen ze ook vb&t Brandveiligheid laten groeien als betrokken, capabele en ondernemende adviseursdienst. Enerzijds om zodoende verder te ontwikkelen als ambitieus team en anderzijds haar klanten nog beter en completer tot dienst te kunnen zijn.

Omdat beide heren primair Projectmanager zijn (en geen specialist in brandveiligheid) blijft Chris Vugts het gezicht van vb&t Brandveiligheid als directeur/adviseur. Met deze combinatie van technische kennis en ondernemerschap staan we nu en in de toekomst voor u klaar voor alle vragen inzake Brandveiligheid.

Om deze vlucht verder vorm te geven is per 1 april René Meulenberg na 6,5 jaar teruggekeerd als Senior Adviseur Brandveiligheid. Lees hierover meer in dit bericht.

We kijken er enorm naar uit om onze visie en passie voor brandveiligheid met u te delen en samen te werken aan uw brandveiligheidsbehoeften. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie!