Ontmoet de professionals van morgen
Drie TU/e studenten versterken vb&t Projectmanagement en vb&t Brandveiligheid

Eerder dit jaar schreven we al over de vruchtbare samenwerking tussen vb&t Groep, CHEOPS en de studievereniging SERVICE. Bij vb&t streven we naar nauwe samenwerking en het versterken van banden met lokale onderwijsinstellingen zoals de TU/e. En nu introduceren we met trots de drie veelbelovende studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, die momenteel als junior projectleider of junior adviseur werkzaam zijn bij twee van onze bedrijfsonderdelen vb&t Projectmanagement en vb&t Brandveiligheid.

Ruud Onderdijk

“Mijn naam is Ruud Onderdijk en momenteel ben ik bezig met mijn masteropleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar ik me specialiseer in Construction Management Engineering & Urban System Real Estate. Mijn passie ligt bij projectontwikkeling en projectleiding, waarbij ik gedreven ben om bij te dragen aan de realisatie van inspirerende projecten binnen mijn eigen woonomgeving. Ik haal veel voldoening uit het samenwerken met diverse stakeholders en het vinden van innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die bij bouwprojecten komen kijken.”

Lars van Kleef

“Mijn naam is Lars van Kleef, 23 jaar oud, en ik heb onlangs mijn Bachelor in Architecture, Urbanism and Building Science behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ik bereid me voor op de Master Architecture, Building and Planning, waarbij ik me richt op Urban Systems and Real Estate. Binnen de bouwkunde heb ik diverse interesses, zoals mobiliteit, duurzaamheid, grootschalige projectontwikkeling, stedenbouw en het technische aspect van gebouwen. Mijn passie ligt vooral bij innovatie en techniek. Bij vb&t hoop ik mijn theoretische kennis in de praktijk te kunnen toepassen en verder te ontdekken waar mijn hart ligt. In de toekomst wil ik graag met mijn ervaring bijdragen aan bouwprojecten die niet alleen technisch vooruitstrevend zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en onze planeet.”

Max van de Casteel

“Mijn naam is Max van de Casteel en ik studeer aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar ik een masteropleiding volg in Urban Systems and Real Estate. Mijn interesses liggen bij projectmanagement en projectontwikkeling binnen de gebouwde omgeving. Ik vind het boeiend om projecten binnen het gestelde budget en de planning te realiseren en oplossingen te vinden voor de complexe uitdagingen die deze projecten met zich meebrengen. Mijn doel is om mijn masterdiploma te behalen en tegelijkertijd waardevolle praktijkervaring op te doen bij vb&t, waar ik mijn theoretische kennis kan toepassen. In de toekomst wil ik graag betrokken zijn bij diverse innovatieve projecten en stedelijke ontwikkelingen die bijdragen aan de groei en verbetering van leefomgevingen.”

Deze getalenteerde TU/e-studenten verrijken ons team niet alleen met hun vaardigheden, maar helpen ons ook bij het opbouwen van een waardevolle relatie met de universiteit en de lokale gemeenschap. Hun frisse inzichten en academische kennis bevorderen onze innovatieve benadering en stellen ons in staat onze klanten nog beter van dienst te zijn.