Introductie René Meulenberg

Met veel enthousiasme en toewijding blijven we bij vb&t Brandveiligheid streven naar verbetering. Zoals eerder aangekondigd, zijn we verheugd om onze nieuwe samenstelling binnen het bedrijf met u te delen. Onze collega’s Arthur Botman en Sander Scheepers zijn niet alleen toegewijde projectmanagers, maar zetten nu ook hun expertise in voor vb&t Brandveiligheid, met als doel ons team verder te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Om deze ontwikkeling te complementeren, introduceren we graag onze nieuwe medewerker, die zich zal aansluiten bij ons team. Hieronder stellen we met trots voor:

René Meulenberg

“Mijn naam is René Meulenberg. Voor een enkeling een vertrouwd gezicht. Voor de meesten is dit een nieuwe kennismaking. Na 6,5 jaar elders werkzaam te zijn geweest ben ik nu terug bij vb&t Brandveiligheid. Met open armen ben ik in het team ontvangen en blij om binnen deze aanstekelijk enthousiaste en kundige omgeving aan de slag te gaan. 

Binnen het team brandveiligheid zal ik mijn opgedane kennis en vaardigheden in multidisciplinaire projecten inzetten. Mijn doel is daarbij om elkaar te versterken en gezamenlijk ontwikkeling aan te jagen.

Verwacht van mij in projecten pragmatische klantgerichte advisering met een integrale aanpak. Ik hou daarbij oog voor andere ontwerp-/ projectdisciplines waardoor brandveiligheid niet alleen een toegevoegde waarde wordt maar ook voor u werkt door nieuwe mogelijkheden te creëren.

vb&t Brandveiligheid en vb&t Projectmanagement is daarmee aan het bouwen aan Brandveiligheid 2.0″